divendres, 23 d’octubre del 2009

LA FESTA DELS SÚPERS


Una vegada més es va celebrar La Festa dels Súpers, amb el lema Superexploraelclub, on i van haver mes de 350.000 espectadors. La Festa ja fa 10 anys que es celebra, com el Club Super3, on aquest any anava sobre l’exploració. I on també van obrir un nou canal infantil en català, amb les millors sèries i programes de producció pròpia, i on els protagonistes són el milió de súpers.



Per aquestes dates, els membres del Club i tots els infants i joves espectadors catalans tenen una cita a l’Anella Olímpica de Montjuïc, on es va celebrar dissabte i diumenge, de les 10:00 a les 18:00.



Els nens i nenes van poder veure les actuacions, jocs, concursos, correfocs, presentacions de discos, gimcanes, tallers i un munt d’activitats que oferien la col·laboració habitual del Club Super3.



Per acabar, dir que la Festa dels Súpers és un cap de setmana per disfrutar i divertir-se els pares amb els seus fills. Dir també que tota activitat que és realitza no es nomes per deixar els nens i nenes allà i els pares anar a fer la seva, sinó que tot el contrari, és per està el costat d’ells i jugar plegats, ja que segurament avui dia entre setmana molts pocs pares estan pels seus fills per temes de feina, etc.



Finalment dir que, jo vaig estar quant tenia uns 9 0 10 anys, i va ser un dia en el qual vaig disfrutar, vaig fer molts amics i sobretot amb vaig divertir.




Video de l'espectacle: http://www.tv3.cat/videos/1561999


Programació: http://www.super3.cat/festa/programa.htm

2 comentaris:

  1. La festa dels Supers és molt més que una festa.
    És un lloc de trobada entre els infants de Catalunya, on s'hi fan moltíssimes activitats i tallers i, a més a més s'hi treballen valors tant importants com el de l'amistat, el companyerisme, la integració, ...
    En aquesta festa, a més a més, els nens amb Necessitats Educatives Específiques hi tenen el seu lloc i això és molt important perquè ajuda a aquests nens i nenes a sentir-se integrats i igual que la resta de nens.
    Espero que aquesta festa se segueixi fent durant molts i molts anys sense degradar-se.

    ResponElimina
  2. Una vegada llegida la notícia,penso que és una festa molt acertada.
    On pots conèixer i interactuar amb un munt de gent de la mateixa edat, més grans, més petits,...
    On a part de jugar, divertir-te i passar una bona estona, també aprens molt! Aprens molts de valors: saber-te esperar al teu torn, saber compartir, relacionar-te amb l'altre gent,...
    I pel que fa els nens amb necessitats educatives específiques,trobo una idea excel·lent que se'ls tingui en compte, ja que ells també tenen dret a integrar-se dins la societat.

    ResponElimina