dimecres, 28 d’octubre del 2009

Mor als 10 anys Shiloh "la nena sirena"



Avui llegint el diari m’ha subtat molt la noticia de la petita Shiloh Pepin de 10 anys, que va morir el passat divendres. Funcionava només amb un ronyó, després de sotmetre’s a dos trasplantaments, i mancava d’òrgans genitals i de còlon. Només apareix un de cada 60.000 naixaments i les possibilitats de sobreviure a aquest síndrome són escasses si no et sotmets a una operació per separar les cames.



Quant va néixer, els metges no li donaven més que unes setmanes de vida. Els seus pares es van fer la idea de que tindrien poc temps per gaudir d’ella. Però Shiloh, es va obstinar a contradir-los i així va ser, la seva alegria va durar una dècada.



La nena va néixer amb una rara malformació anomenada Síndrome de la sirena, on la seva característica és néixer amb les cames unides, per això li anomenen “nenes sirenes”. El seu cas, la separació de les seves extremitats inferiors, no era possible. Els vasos sanguinis creuaven de costat a costat les seves cames i per això era impossible la operació. A més a més, no tenia “bóveda” vaginal, i no hi havia maneres de que la orina surtis del seu cos.



La petita Shiloh es va fer famosa Estats Units i va sortir en diversos programes on el més esmentat es el de la famosa presentadora Oprah Winfrey.





Tot i així, recercant informació he vist on Shiloh era una nena amb ganes de viure tot i els seus problemes, i on el seu cas es converteix en un exemple per a molts. La seva història ha cridat l’atenció a molts mitjans i on ella a la vegada gaudia sentint-se el centre d’atenció. També els més propers a ella diuen que era una nena molt afectuosa i que li agradava molt dibuixar, cantar i estar amb la gent. També era bona estudiant i anava a l’escola amb normalitat. Sents dubte, un exemple el que tothom tindria que seguir.






Videos en memoria de la petita Shiloh:


2 comentaris:

  1. Queda demostrat que no sempre la ciència té la raó, sinó les ganes de viure i les ganes que tenen els pares (perquè n'estic segura que els pares han patit moltíssim). M'ha encantat el vídeo.
    Les ganes de viure no treu totes les malalties que pots portar a l'escola!

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt la noticia i el vídeo !!
    D'això se'n diu tenir ganes de viure i disfrutar al màxim el moment.
    Llàstima que la seva operació no s'ha pogut dur a terme.

    ResponElimina