dijous, 5 de novembre del 2009

Un pare lliga durant vint anys a dues filles malaltes mentals a casa seva


La setmana passa en el diari de Girona vaig poder llegir un article, on amb el títol vaig fer suficient per saber de que anava la cosa i per posar-m’he la pell de gallina. El títol era: “Un pare lliga durant vint anys a dues filles malaltes mentals a casa seva”.


Es vergonyós tot el que està passant actualment en aquest món. Com podien tenir un pare així, quina culpa tenien aquestes dues noies de tenir una malaltia?


Aquestes dues noies de 46 i 46 anys, han vingut durant 22 anys encadenades pel seu pare en el seu habitatge, on no les podies portar el metge per falta de diners. Han vingut gairebé més de la meitat de la seva vida encadenades. Però això no és tot, vaig llegir que el seu pare les descrivia com dues filles “agressives” i “ perilloses” i que les va lligar perquè no poguessin escapar i matar els seus veïns.
Es veu que des de la mort de la mare, viuen en la misèria, ja que els seus únics recursos són dues pensions modestes d’invalidesa que reben i on es insuficient per la compra de medicaments. Per tot aquest motiu el pare de 70 anys mai les va portar a l’hospital per sotmetre-les a un tractament especialitzat.


Això no es tot, buscant per Internet he trobat un altre cas de fa 2 setmanes on va sobre un jove de 26 anys que va estar encadenat durant tres anys en una caseta de gos per voluntat dels seus pares, que no tenien diners per cuidar-lo.


I segur que em deixo una pila de casos relacionats a reu del món, perquè si amb dos setmanes i sense buscar molt he trobat aquests dos... millor no imaginar en tot un any o millor en un sol més i en tot el món quant casos relacionat i quants nens així hi ha.

No ser que dir... sincerament, no tinc paraules, però... en quina cultura estem vivint, com podem permetre que uns pares tractin així els seus fills. Desitjo que en tots dos casos el final hi haguí hagut justícia, on sobretot la salut i la vida dels tres estigui a salv.

2 comentaris:

  1. Sentin coses d'aquest tipus s'hem posar la pell de gallina ja que trobo molt vergonyós que un pare sigui capaç de lliga durant 20 anys a dues filles seves.
    Crec que coses com aquestes no s'haurien de deixar passar i fer que aquesta persona li caiguin molts anys de pressó per poder pagar tot el patiment que ha fet passar a les seves dues filles.
    Estic culpalment d'acord amb tu que en el món de casos com aquests n'hi han moltissims.

    ResponElimina
  2. És vergonyós com hi ha persones que puguin tenir la pell tan freda!
    Són persones malaltes que haurien de ser tractades. Què haurem de fer? passar un test psico per saber si pots ser pare o no xD?? mare meva.

    ResponElimina